Ops&roll Group

RÓLUNK

Borda Melinda

Üzleti tanácsadó, a működési folyamatok szakértője

Határozottság, kitartás, megoldásközpontúság. Mindezekhez egy multinacionális környezetben szerzett sokéves szakmai és vezetői tapasztalat társítva. A gazdálkodás, a kereskedelem és a logisztika területeken folytatott tanulmányaimnak köszönhetően komplex gondolkodásmód jellemez, ott is megtalálom az összefüggéseket, ahol sokan azt gondolják, hogy nincs is.

Célom: megtalálni a problémát és kitalálni azt a megoldást, ami a legjobban betalál.

Kollégáim szerint szorgalmas, energikus, sokoldalú vagyok, és ezen tulajdonságok nemcsak a munkámban, de a szabadidőmben végzett tevékenységeim során is megjelennek, legyen szó akár főzésről vagy barkácsolásról.

Pecséri Melinda

business coach, projektmenedzser

Ügyfeleinkre hangolódva és igényeiket megértve alakítom ki a hozzájuk legjobban illő stratégiát, amellyel közösen sikerre vezethetjük a vállalkozásukat. Szakértelmemet az üzleti kommunikáció és HR különböző területein szerzett munkatapasztalatom alapozta meg, ezt követően pedig egy éles váltással csatlakoztam jelenlegi üzlettársaimhoz, akikkel közösen a folyamat- és működésfejlesztés, valamint a projektmenedzsment területén gyarapítottam tudásomat.

Vállalatunknál emellett nekem jutott a csapatösszetartás és a motiváltság fenntartásának hálás feladata is, amivel ügyfeleink számára garantálni tudjuk, hogy minden esetben gyorsan, hatékonyan, alapos munkát végezve teljesítjük megbízásainkat.

Varga Bence​

Üzleti tanácsadó, Vezető projektmenedzser

Több évtizedes munkatapasztalatomat folyamatok működtetése és fejlesztése
során szereztem különböző területeken kisebb-nagyobb létszámú csapatok és
csapatvezetők irányítása mellett. Képzett és gyakorlott projektmenedzserként emberközpontú munkastílusommal a célt mindig szem előtt tartva, az egyedi igényekhez alkalmazkodva, azokat a partnerekkel folyamatosan egyeztetve dolgozom.

Szakmai tapasztalataimon túl az alaposságom, egyedi látásmódom és elkötelezettségem segít abban, hogy kellő részletességgel mérjem fel a működési folyamatokat, azok hiányosságait és fejleszthető pontjait.

OPS&ROLL

A név már jóval azelőtt megszületett, hogy a vállalkozásunk megalapítása szóba került volna.

Az Ops az angol Operations (működés) szóból ered, ami szakmailag szorosan összeköt minket – a vállalati működés fejlesztése és támogatása már korábban is közös munkánk központi mozzanata volt.

A Roll (gördül) szó azt a gördülékenységet, dinamikát, vagányságot és energiát tette hozzá, amivel nap mint nap végezzük a munkánkat.

LOGÓ

A dinamikusan, kézzel rajzolt karika szimbolizálja lendületünket és munkastílusunkat, egyénre szabott munkánkat.

A logó stílusával a harmóniát, a tökéletesre törekvés üzenetét igyekeztünk megjeleníteni.

MÉG TÖBB RÓLUNK

Tudjuk, hogy milyen fontos az első benyomás. 

Közösségi oldalainkon részletesebb betekintést adunk szakmai hátterünkbe, gondolkodásunkba és csapatunk életébe is.
Az alábbi ikonokra kattintva eléred közösségi oldalainkat – Kövess be minket!